• newsbjtp

133rd Canton Fair vil åpne i Guangzhou i april.15

Weijun leketøyer spesialisert på produksjonplastleker(flokket) og gaver med konkurransedyktig pris og høy kvalitet.Vi har et stort designteam og slipper nye design hver måned.ODM&OEMer hjertelig velkommen.Det er 2 eide fabrikker lokalisert i Dongguan og Sichuan, produktene har blitt solgt til mer enn 150 land og regioner rundt om i verden, noe som gir barna mer glede og glede.

Vi er oppriktige å invitere deg til et fabrikkbesøk hvis du kommer til Canton Fair.Guangzhou er i nærheten av Dongguan som er enkelt og praktisk.Hvis du kan komme til vår Sichuan Factory som er bedre.

Weijun leketøy med 2 fabrikker

Den 133. kantonmessen skal etter planen åpne i Guangzhou 15. april.
Hovedtrekkene og høydepunktene til denne Canton Fair inkluderer:

Først må du utvide omfanget av utstillingen og konsolidere sin posisjon som utstillingen nr. 1 i Kina.Offline-utstillingen vil bli gjenopptatt på en allsidig måte, og den vil fortsatt holdes i tre faser, og den fjerde fasen av utstillingshallen tas i bruk for første gang.Utstillingsarealet skal utvides fra 1,18 millioner kvadratmeter tidligere til 1,5 millioner kvadratmeter.

Den andre er å optimere utstillingsstrukturen og vise det siste nivået av industriell utvikling.Optimaliser innstillingen for utstillingsområdet, legg til nye temaer og fremhev handelsoppgraderinger, industriell fremgang og vitenskapelige og teknologiske innovasjonsprestasjoner.

Den tredje er å integrere online og offline for å akselerere digital transformasjon.Fremskynd integrasjon og digitalisering online og offline.Bedrifter kan digitalt fullføre deltakelsesprosessen fra utstillingssøknad, standarrangement, utstillingsorganisering til utstillingsforberedelse på stedet.

Den fjerde er å styrke presis investeringsfremme og utvikle det globale turistmarkedet.Åpne døren for å invitere utenlandske kjøpere og åpne helt for innenlandske kjøpere.

For det femte, utvide forumaktiviteter og øke investeringsfremmende funksjoner.I 2023 vil det andre Pearl River Forum avholdes i modusen 1+N, for å skape et høyt grunnlag for internasjonale handelsmeninger, for å gjøre stemmen til Canton Fair, og for å bidra med visdommen til Canton Fair.

Tidslinje for Canton Fair-tidsplan 

Foreløpige arrangementer for offline-utstillingen til den 133. kantonmessen:
Fase 1: 15.–19. april 2023;
Fase II: 23.-27. april 2023;
Fase III: 1.–5. mai 2023;
Fornyelsesperiode: 20.–22. april, 28.–30. april 2023.

Når det gjelder utstillingsområde, la den 133. kantonmessen til nye temaer for å fremheve handelsoppgraderinger, industriell fremgang og vitenskapelige og teknologiske innovasjonsprestasjoner.

Den første fasen inkluderer hovedsakelig: utstillingsområde for belysningsprodukter, sykkelutstillingsområde, maskinutstillingsområde, nytt energiutstillingsområde, elektronisk og elektrisk utstillingsområde, utstillingsområde for husholdningsapparater, utstillingsområde for bildeler, utstillingsområde for maskinvareverktøy og importutstillingsområde.

Den andre fasen inkluderer hovedsakelig: utstillingsområde for festivalprodukter, utstillingsområde for kjæledyrprodukter, utstillingsområde for husholdningsprodukter, gave ogpremium utstillingsområdehageutstyr utstillingsområde, utstillingsområde for personlig pleieprodukter, daglig utstillingsområde for keramikk og utstillingsområde for kjøkkenutstyr.

Den tredje fasen inkluderer hovedsakelig: utstillingsområde for medisinsk utstyr, sports- og fritidsprodukter, utstillingsområde for sports- og fritidsklær undertøy, utstillingsområde for bagasje, utstillingsområde for kontorartikler, utstillingsområde for medisinske og helseprodukter, utstillingsområde for fottøy, utstillingsområde for menn og kvinner .

133. kantonmesse


Innleggstid: Mar-04-2023