• newsbjtp

Julen kommer, Weijun lanserte 2 nye produkter FYI

Jul, også kjent som jul, ortodokse kirke kalt fødselsdag, er en kristen festival for å minnes Jesu fødsel, planlagt til 25. desember.Det er en viktig høytid i den kristne liturgiske kalenderen.Noen kirkesamfunn vil forberede seg på det gjennom advent og julaften, og feire det med åttedagers feiringer og liturgiske høytider.Julen er også en offentlig høytid i mange land og regioner, spesielt vestlige land og andre områder hvor kristen kultur er hovedstrømmen;ved andre anledninger enn kirken, har julen blitt forvandlet til en folkefest, og kalles ofte «nyttårsdag» jule- og nyttårssesongen»
 
Vårt firma kombinerer våre kunders preferanser og våre egne evner for å designe og lansere en serie leker for din referanse.I dag vil jeg hovedsakelig introdusere for deg julealpakka- og kaninlekene våre.
 
1.Jule lama leker
Lamaer er søte og vakre, og de lever iherdig i den øde og vakre Mahle Gobi på hverdager.De er ikke bare smarte og livlige, men også rampete og følsomme.
Det er slike leker som symboliserer vakre ting som kan gi oss uventet glede.Våre lamaer er laget av 100 % sikre plastmaterialer, og utsiden er plantet med importerte kortflokker, noe som er veldig populært blant barn.
Floked lamaer

 

2.Nyttår kanin leketøy
Kanin leker for det kommende kaninåret 2023. Så passende!Ethvert uventet lykketreff ble tilskrevet å eie kaninleker/dingser i løpet av et kaninår.Velg en lykkebringer for å utfylle formuen din i kaninåret 2023. Kaninleker vil uten tvil være de mest populære lekene i den kommende julesesongen.

Weijun Fuzzy Bunny
Når nyttår og jul nærmer seg, håper jeg Weijuns leker kan bringe latter til dere, og ønsker dere alle en lykkelig og sunn familie i det nye året.


Innleggstid: 27. desember 2022